×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De foto’s van Amalia

  Door Marc van der Linden

  Wie had gedacht dat onze eigen Tweede Kamer beelden van Amalia in haar vrije tijd zou maken en die ook nog zou uitzenden? Elk tv-programma of ieder tijdschrift zou er boze brieven van de Rijksvoorlichtingsdienst over krijgen of zelfs een rechtszaak van de koning. Maar in het bestuurscentrum van het land, waar men beslist over…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Madeleine zegt bezoek af om ziek dochtertje

  Prinses Leonore heeft last van verkoudheid

  Madeleine zegt bezoek af om ziek dochtertje

  Prinses Madeleine heeft haar eerste officiële bezoek sinds de bevalling van prinses Leonore afgezegd. Haar pasgeboren dochtertje is ziek, zo heeft een woordvoerder van het koninklijk huis laten weten aan de Zweedse krant Expressen.


  "Prinses Leonore heeft last van een vervelende verkoudheid", aldus woordvoerder Ulrika Näsholm. De bedoeling was dat Madeleine samen met haar vier maanden oude dochter naar Washington zou reizen. Daar zou de dochter van de Zweedse koning Carl XVI Gustaf een benefietavond voor de World Childhood stichting bijwonen. Madeleine werkt voor de stichting die haar moeder koningin Silvia in 1999 oprichtte.

  Vanwege de zieke Leonore moet Madeleine nu het concert missen en ook het congres dat in de Amerikaanse plaats zou plaatsvinden. Koningin Silvia zal daar naar alle waarschijnlijkheid wel bij aanwezig zijn. Volgens de woordvoerder ligt de focus nu op Leonore. "Zo gaat dat nou eenmaal met baby's, als ze ziekjes zijn moeten ze verzorgd worden."

  25 juni 2014 - 12:01