×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Madeleine mist dankdienst voor Alexander

  Madeleine mist dankdienst voor Alexander

  De Zweedse koninklijke familie was vrijdag niet compleet bij de dankdienst voor de geboorte van prins Alexander. In de slotkapel van het Koninklijk Paleis ontbrak uiteraard prinses Sofia, die dinsdag het leven schonk aan haar eerste kind, maar ook prinses Madeleine en haar man Chris O'Neill. Vanwege hun werk konden ze zich niet vrijmaken, aldus een woordvoerder van het Zweedse hof.


  Wel aanwezig waren naast Alexanders vader prins Carl Philip, de trotse grootouders, koning Carl Gustaf en koningin Silvia, kroonprinses Victoria en haar man Daniel, en prinses Christina en haar man Tord Magnusson. Ook premier Stefan Löfven en parlementsvoorzitter Urban Ahlin waren bij de intieme plechtigheid in het paleis.
  Prinses Madeleine was voor de Childhood Foundation met koningin Silvia in New York. De koningin brak haar verblijf af om bij het Te Deum te kunnen zijn, maar Madeleine kon haar agenda niet schoonvegen. De dankdienst was al opgeschoven om de terugkeer van Silvia te vergemakkelijken.
   

  22 april 2016 - 12:53