×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Madeleine bedankt man op Facebook

  Madeleine bedankt man op Facebook

  Prinses Madeleine is donderdag vier jaar getrouwd met Chris O’Neill en daar is ze nog steeds heel gelukkig om. Dat schrijft ze op Facebook.


  “Vier jaar geleden zei ik ja tegen deze fantastische man, mijn echtgenoot”, schrijft Madeleine bij een trouwfoto. “Dank je wel voor deze eerste mooie jaren die me heel veel moois gaven en onze twee geweldige kinderen.”

  Chris en Madeleine wonen met hun kinderen Leonore en Nicolas in Londen en brengen dit jaar de zomer door in Zweden. Ze vieren vakantie op het eiland Öland en zijn erbij als kroonprinses Victoria in juli haar veertigste verjaardag viert.

   

  8 juni 2017 - 23:16