Leuk: meer nieuwe foto’s van Haakon en gezin

Vandaag viert kroonprins Haakon zijn 47ste verjaardag. En dat doet hij op zijn zomervakantiebestemming. Naast kiekjes van de jarige, zijn er ook foto’s van Mette-Marit, Ingrid en Sverre gemaakt.

Wie kijkt er niet graag naar vrolijke, zonnige foto’s van een blij gezin? De kroonprins en -prinses zien er gelukkig uit, op vakantie in eigen land. Met hun dochter Ingrid (Ingrid Alexandra) en hun zoon Sverre (Sverre Magnus) én de familiehonden Milly Kakao en Muffins Krakebolle.

De jarige Haakon kreeg natuurlijk zijn eigen, gloednieuwe portretfoto. Maar ook de andere gezinsleden mochten op de kiek. De leuke foto’s zie je hieronder. Mette-Marit heeft trouwens óók nog een compilatie-filmpje gemaakt van allerlei gezinsfoto’s door de jaren heen, speciaal voor haar man zijn verjaardag. Die vind je op het eigen Instagram-account van de Noorse. In het filmpje komt ook Mette-Marits oudste zoon, Marius, voorbij. Hij is niet met het gezin op vakantie nu.

Mette-Marit straalt in haar oranje-kleurige zomerjurk. De kroonprinses lijdt aan een ernstige longziekte en was in de voorbije maanden vooral binnenshuis te vinden, om het risico op een coronabesmetting te minimaliseren.

Mette Marit

Dochter Ingrid is 16 jaar en straalt op deze mooie foto. Na de zomervakantie start ze een opleiding op een school in Oslo.

Ingrid Alexandra

En zoon Sverre – vastgelegd met zijn bril op – is nu 14 jaar en wordt aan het einde van dit jaar 15.

Sverre Magnus

Mette-Marit maakte een video met allerlei privé- en gezinsfoto’s. ‘Voor de liefste en beste vader’, staat bij de post. Mette-Marit is te vinden met een eigen account op Instagram.

Screenshot Instagram Mette Marit

Lees ook:

Frederik en gezin brengen zonnige vakantiegroet

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, Instagram @detnorskekongehus, @crownprincessmm

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen