×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Laatste dag voor Frederik en Mary in Sydney

  Laatste dag voor Frederik en Mary in Sydney

  Kroonprins Frederik en kroonprinses Mary van Denemarken hebben een aantal drukke dagen achter de rug in Australië. Ze bezochten door bosbranden vernietigde gebieden en woonden het 40-jarig jubileum van het beroemde Opera House bij. Maandag op hun laatste dag maakten ze hun opwachting in het Sofitel in Sydney om schoenenfabrikant Ecco te onderscheiden met een oorkonde van de Deense exportbranche en het prins Henrik-ereteken.


  De onderscheiding gaat naar merken die opmerkelijk presteren in het promoten en verkopen van Deense producten en diensten in het buitenland. De medaille wordt toegekend door een jury met daarin een vertegenwoordiger van het ministerie van Buitenlandse Zaken. 'We zijn zeer vereerd met deze onderscheiding', zei topman Dieter Kasprzak van de Ecco Group. 'Het zal ons bij Ecco inspireren in ons dagelijks werk.'

  Het kroonprinselijk paar was in opperbeste stemming op het kleinschalige evenement. Prins Frederik babbelde er met de Deense ambassadeur en volgens de Australische Marie Claire zag kroonprinses Mary er prachtig uit in haar witte jurk. Hun ontspannenheid stond in schril contrast met de massale politiemacht rondom het hotel en de etiquetteregels. Daarop konden gasten lezen dat ze het kroonprinselijk paar hoffelijk en welgemanierd moesten aanspreken en moesten knikken.

  28 oktober 2013 - 13:41