×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kroonprinses Victoria nog steeds ziek

  Kroonprinses Victoria nog steeds ziek

  De verkoudheid van kroonprinses Victoria is hardnekkiger dan gedacht. De Zweedse royal moest woensdag verstek laten gaan bij de ontvangst van het IJslandse presidentspaar. Dat begon aan het driedaagse staatsbezoek aan Zweden.


  Het was de bedoeling dat de kroonprinses, samen met haar man prins Daniel, de IJslandse gasten op het vliegveld zou verwelkomen. Daniel, die zelf ook verkouden was maar ondanks dat toch naar de luchthaven kwam, werd nu vergezeld door prins Carl Philip.

  Het is nog maar de vraag of Victoria op tijd hersteld is voor andere onderdelen van het programma dat de Zweden voor hun IJslandse gasten in petto hebben. Volgens een woordvoerder van het hof wordt pas op het laatste moment gekeken of de kroonprinses aanwezig kan zijn.

  17 januari 2018 - 19:29