×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kroonprinses Victoria in verwachting

  Broertje of zusje voor prinses Estelle

  Kroonprinses Victoria in verwachting

  De geruchten waren er al langer maar het Zweedse hof heeft het nu officieel bekendgemaakt. Kroonprinses Victoria en haar man prins Daniel verwachten hun tweede kind. Dat wordt na moeder Victoria en oudere zus Estelle derde in de lijn van troonopvolging. De baby wordt in maart volgend jaar verwacht, aldus de mededeling op de koninklijke website.


  Kroonprinses Victoria gaat ervan uit dat haar programma voor de komende maanden niet hoeft te worden aangepast. Op 15 september is ze met de rest van de koninklijke familie aanwezig bij de opening van het parlementaire jaar, dat dit jaar samenvalt met de 42e verjaardag van de troonsbestijging van koning Carl Gustaf en de 42e verjaardag van echtgenoot Daniel.

  Victoria voedde vorige week bij de uitreiking van de Stockholm Junior Water Prize de al enige tijd bestaande speculaties over een zwangerschap door een wijde jurk aan te trekken die niet gek zou staan als positiekleding. 

  5 september 2015 - 00:23