×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kroonprinses Victoria in de keuken

  Tunnbröd bakken met haar man en dochter

  Kroonprinses Victoria in de keuken

  Kroonprinses Victoria is met haar man Daniel en dochter Estelle de keuken ingedoken om het Zweedse volk een fijne kerst te wensen. Foto’s en een video van het gezin werden vrijdag verspreid door het Zweedse hof.


  Te zien is hoe de zwangere Victoria met haar man en haar driejarige dochter een ‘tunnbröd’, een Zweeds brood, bakken. Dat deed het gezin in een bakkershuisje in openluchtmuseum Skansen. Victoria, Daniel en Estelle bakten het brood in een traditionele oven. Na het bakken zette het prinsesje haar tanden in het verse tünnbrod.
  De beelden werden vrijgegeven ter gelegenheid van de feestdagen. Victoria, Daniel en Estelle wensen iedereen een vrolijke kerst.
   

  18 december 2015 - 13:57