×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kroonprinses Victoria gooit met handgranaat

  Kroonprinses Victoria gooit met handgranaat

  Kroonprinses Victoria heeft donderdag een bezoek gebracht aan het Zweedse leger. Ze was te gast bij het Amfibieregementet (Amf 1), een legeronderdeel dat de marine en de landmacht ondersteunt.


  Het regiment had een heel programma voor de kroonprinses in petto. In gevechtsuitrusting mocht ze schieten en gooide ze een handgranaat. Na de lunch bezocht ze soldaten die momenteel bezig zijn met een legeroefening bij het stadje Vaxholm.

  Victoria plaatste een foto van zichzelf in gevechtsuitrusting op Instagram. Het bleek niet de eerste keer te zijn dat de prinses bij de speciale eenheid te gast was. Bij haar foto plaatste ze ook een oude foto van vijftien jaar geleden. Ook toen was ze bij een oefening in gevechtsuitrusting.

  23 maart 2018 - 10:33