×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kroonprinses Mary viert verjaardag in Zwitserland

  Hiep hiep hoera

  Kroonprinses Mary viert verjaardag in Zwitserland

  Kroonprinses Mary van Denemarken viert vandaag haar 48e verjaardag. Op de sociale media van het Deense koningshuis stromen de felicitaties voor de echtgenote van kroonprins Frederik binnen.


  Zwitserland

  Mary heeft momenteel weinig officiële taken in Denemarken en verblijft twaalf weken in Zwitserland. Dat komt omdat hun kinderen prins Christian, prinses Isabella, prinses Josephine en prins Vincent sinds januari tijdelijk naar een internationale school gaan in Verbier. Het gezin vertoeft daarom drie maanden in de bergen, in het huis dat kroonprins Frederik en kroonprinses Mary al tien jaar in hun bezit hebben. Mary blijft bij de kinderen, Frederik is er zoveel mogelijk.

  LEES OOK:

  20 jaar liefde

  Het is dit jaar precies twintig jaar gelden dat Mary en de troonopvolger van Denemarken elkaar ontmoetten. Ze zagen elkaar voor het eerst op de Olympische Spelen in Sydney in Mary’s geboorteland Australië.

   

  Dit bericht bekijken op Instagram

   

  Een bericht gedeeld door DET DANSKE KONGEHUS (@detdanskekongehus) op

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  5 februari 2020 - 11:10