×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kroonprinses Mary viert 45e verjaardag

  Kroonprinses Mary viert 45e verjaardag

  Het is feest in Denemarken. Kroonprinses Mary viert zondag haar 45e verjaardag. De echtgenote van kroonprins Frederik viert haar verjaardag volgens Billed Bladet in privékring.


  De van oorsprong Australische Mary wordt in de watten gelegd door haar man en vier kinderen, prins Christian (11), prinses Isabella (9) en de zesjarige tweeling prinses Josephine en prins Vincent. Ook Frederiks broer prins Joachim en diens vrouw prinses Marie worden, net als vrienden van het kroonprinselijk paar, verwacht op het Frederik VIII Paleis.

  Veel Denen feliciteren hun kroonprinses via Facebook. Op het bericht van het Deense hof over Mary’s verjaardag werd binnen twee uur tijd al honderden keren gereageerd.

  5 februari 2017 - 11:28