×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kroonprinses Mary opent ziekenhuis

  Kroonprinses Mary opent ziekenhuis

  De Deense kroonprinses Mary heeft maandag een nieuw ziekenhuis geopend in de Deense plaats Slagelse. Dat deed de vrouw van kroonprins Frederik door, onder toeziend oog van heel wat belangstellenden, een rood lint door te knippen.


  "Het is met groot plezier dat ik dit nieuwe psychiatrische ziekenhuis nu voor geopend mag verklaren", zei de kroonprinses volgens Billed Bladet met een grote glimlach voordat ze de officiële opening verrichtte. Na de opening kreeg Mary een rondleiding door het gebouw dat is voorzien van de laatste moderne technieken om de patiënten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Volgens de Deense krant was de kroonprinses behoorlijk onder de indruk.

  "Het was een mooie ervaring. Het ziet er allemaal heel nieuw en innovatief uit", aldus Mary aan het einde van haar bezoek. "Omdat over alles heel goed is nagedacht, is dit ziekenhuis klaar voor de toekomst. Mijn felicitaties aan Seeland", besloot ze over de regio waarin het ziekenhuis staat.

  24 augustus 2015 - 20:58