×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kroonprinses Mary krijgt prijs voor sociaal werk

  Kroonprinses Mary krijgt prijs voor sociaal werk

  De Deense kroonprinses Mary heeft dinsdag de jaarlijkse prijs van het Berlingske Fonds in ontvangst genomen. Ze deed dat in het hoofdkantoor van Berlingske, een Deens mediaconcern, in Kopenhagen.


  Kroonprinses Mary kreeg de prijs van honderduizend kroon (14.000 euro) voor haar vooraanstaande werk ten behoeve van sociaal kwetsbare en achtergestelde groepen in de samenleving.

  Samen met echtgenoot kroonprins Frederik woonde Mary dinsdagavond ook een diner bij dat ter ere van haar door het Fonds werd aangeboden. Ook Jakob Sheikh, journalist van dagblad Politiken, was aanwezig, als winnaar van de Berlingske Fonds-prijs voor journalistiek.

  11 januari 2017 - 09:18