×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kroonprins Haakon zet foto’s op Facebook

  Eerste foto's van Mette-Marit na haar operatie

  Kroonprins Haakon zet foto’s op Facebook

  Kroonprins Haakon van Noorwegen heeft foto's van zichzelf en zijn vrouw Mette-Marit op de Facebook-pagina van zijn goede doel Kronprinsparets Fond geplaatst. Volgens de Noorse editie van The Local wil de prins zo geruchten over een relatiebreuk ontkrachten.


  In oktober werd bekend dat Mette-Marit kampt met nekklachten en dat ze tot twee weken voor de kerst met ziekteverlof is. De kroonprinses had al langer nekklachten door een verschoven nekwervel. Ze is er vorige maand aan geopereerd.

  De foto's op Facebook zijn de eerste openbare foto's van de prins samen met zijn vrouw sinds oktober. Mette-Marit draagt een brace om haar nek, die aan het oog wordt onttrokken door een zwarte sjaal.

  In de Noorse media gaat al een tijdje het verhaal dat het koppel relatieproblemen zou hebben en dat er misschien een scheiding ophanden zou zijn. Veel Noren maken zich daar zorgen over, volgens The Local.

  5 december 2013 - 10:39