×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kroonprins Haakon kan juichen in Sotsji

  Noorse langlaufers behalen goud

  Kroonprins Haakon kan juichen in Sotsji

  De Noorse kroonprins Haakon heeft op de tweede dag van zijn bezoek aan de Olympische Winterspelen in Sotsji al reden tot juichen. Hij zag dinsdag de Noorse langlaufers op de individuele sprint zowel bij de mannen als bij de vrouwen goud halen. Op de website van het koningshuis zijn meteen foto’s geplaatst van een opgetogen Haakon.


  De overwinning van Ola Vigen Hattestad bij de mannen was bijzonder. De voormalig wereldkampioen had tot voor kort geen grote wedstrijden meer gewonnen en even leek het erop dat hij buiten de selectie zou worden gehouden.

  Bij de vrouwen deden de Noren goede zaken met goud voor Maiken Caspersen Falla en zilver voor Ingvild Flugstad Østberg, die beiden omstandig werden gefeliciteerd door de kroonprins die maandagavond de Noorse curlingploeg zag winnen van de Verenigde Staten.

  11 februari 2014 - 16:48