×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kroonprins Frederik op kop in zeilwedstrijd

  Kroonprins Frederik op kop in zeilwedstrijd

  Kroonprins Frederik heeft vrijdag voor de kust van de Australische Whitsun-eilanden in de deelstaat Queensland een dubbelslag geslagen. Met zijn zeilboot Nanoq won hij beide races in de IRC Race-klasse in de Hamilton Island Race Week. Frederik gaat nu ook in het algemeen klassement aan de leiding. Zaterdag is de laatste race.


  De Deense kroonprins zette zijn grootste concurrent de Tasmaniër Duncan Hine met zijn boot Alive op een fikse achterstand. De afgelopen dagen was het Hine die het klassement en de races domineerde, maar met een derde plek én een diskwalificatie bij de twee races vrijdag, viel de ervaren Tasmaniër ver terug en komt de concurrentie voor Frederik nu van Australiër Brent Fowler.

  Frederik staat er met drie eerste plaatsen en twee finishes op de vierde plaats in de vijf gehouden races goed voor bij het ingaan van de slotrace zaterdag. De kroonprins heeft zijn boot, die wordt bemand door een crew bestaande uit Australiërs en Denen, gehuurd van een Australische miljonair, die ook een boot in het deelnemersveld heeft. Voor de competitie heeft Frederik het Australische schip een andere naam gegeven, Nanoq.

  25 augustus 2017 - 14:16