×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kroonprins Frederik bont en blauw na val

  Kroonprins Frederik bont en blauw na val

  Kroonprins Frederik gaat even met een beurse wang door het leven. De Deense troonopvolger hield een aantal blauwe plekken over aan een val, vertelde hij bij een bezoek aan Food Nation.


  Frederik viel onlangs van de trap omdat hij was afgeleid. 'Je moet niet op je mobiele telefoon kijken als je de trap afloopt', drukte Frederik zijn toehoorders op het hart. 'Dat kan snel misgaan'.

  Tijdens zijn bezoek aan Food Nation werd bekendgemaakt dat Frederik beschermheer is van het programma, dat de Deense voedselcultuur in de schijnwerpers zet.

  23 maart 2018 - 13:40