×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kroonprins Frederik blaast 49 kaarsjes uit

  Kroonprins Frederik blaast 49 kaarsjes uit

  Vrijdag is het feest bij de Deense koninklijke familie. Kroonprins Frederik, de oudste zoon van koningin Margrethe, wordt 49 jaar.


  Frederik wordt massaal gefeliciteerd via Facebook, waarop het Deense hof een kort bericht en een foto van de kroonprins plaatste. Ook op Instagram krijgt Frederik veel felicitaties. Billed Bladet kijkt al vooruit naar volgend jaar, als de kroonprins Abraham ziet.

  Frederik was vorige maand nog in Nederland ter gelegenheid van de vijftigste verjaardag van koning Willem-Alexander. Hij was een van de koninklijke gasten die dineerde in de Koninklijke Stallen bij Paleis Noordeinde in Den Haag.

  Hoe de Deense kroonprins zijn verjaardag viert, is niet bekend. Hij heeft wel alle tijd voor een feestje, volgens de openbare agenda van het hof komt Frederik pas na het weekeinde weer in actie. Maandag en dinsdag is hij met zijn echtgenote kroonprinses Mary in Zweden om handel te promoten.

  26 mei 2017 - 11:11