×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kroonprins Frederik bezoekt politie Kopenhagen

  Na schietpartijen in Deense hoofdstad

  Kroonprins Frederik bezoekt politie Kopenhagen

  De Deense kroonprins Frederik heeft maandag een bezoek gebracht aan het hoofdkantoor van de politie in Kopenhagen. Dat maakt het Deense koningshuis bekend op de website.


  Tijdens het bezoek bedankte de kroonprins de politieagenten voor hun inspanningen bij de schietincidenten afgelopen weekeinde. Daarbij kwamen twee mensen om en werd de dader doodgeschoten. Ook begroette de prins enkele agenten en schudde hij ze de hand.

  Maandagavond is de prins aanwezig bij een herdenking van de slachtoffers van de schietpartijen.

  16 februari 2015 - 17:18