×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kritiek op schoolkeuze Noors kroonprinselijk paar

  Ingrid Alexandra en Sverre Magnus naar privéscholen

  Kritiek op schoolkeuze Noors kroonprinselijk paar

  Het Noorse kroonprinselijk paar heeft voor grote opschudding gezorgd met hun besluit hun kinderen prinses Ingrid Alexandra en prins Sverre Magnus na de zomervakantie naar privéscholen te laten gaan. "Het was een moeilijke beslissing, maar we hebben deze samen genomen”, aldus kroonprins Haakon tegenover de krant VG.


  Hij zei begrip te hebben voor de boze reacties in de samenleving. Prinses Ingrid Alexandra (10), na haar vader tweede in de lijn van troonopvolging, gaat naar de Oslo International School. Niet omdat haar ouders ontevreden zijn over haar huidige school, zo benadrukte Haakon, maar om haar de kans te geven al op vroege leeftijd ook in het Engels te denken en praten. Sverre Magnus (8) gaat in september naar de Montessori school.

  Kritiek is er vanuit het parlement. Het kroonprinselijk paar moet het goede voorbeeld geven door zijn kinderen naar openbare scholen te sturen, zo luidt het verwijt.

  19 juni 2014 - 16:20