×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koninklijk Paleis Oslo dicht wegens terreurdreiging

  Politie waarschuwt voor mogelijke aanslag

  Koninklijk Paleis Oslo dicht wegens terreurdreiging

  Het Koninklijk Paleis in Oslo is donderdag met onmiddellijke ingang gesloten voor het publiek. Dat heeft het hof donderdag bekendgemaakt op de eigen website. Aanleiding is het terreuralarm dat in Noorwegen is gegeven.


  De politie heeft gewaarschuwd voor een mogelijke aanslag door een groep radicale moslims. "Zij kunnen de aanslag binnen een korte tijd, waarschijnlijk binnen een paar dagen, plegen. Maar we weten niet hoe, wanneer en op welke manier'', aldus Benedicte Bjørnland, hoofd van de Noorse politieveiligheidsdienst PST.

  Het paleis is in de zomermaanden open voor bezoekers, zoals dat bijvoorbeeld ook in België en Groot-Brittannië het geval is. Via internet kunnen toegangskaarten worden gekocht. Mensen die voor donderdag en de komende dagen al kaarten hadden, krijgen hun geld terug, aldus de mededeling.

  24 juli 2014 - 17:20