×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Sonja opent visserijbeurs

  Noorse koningin op bezoek in Trondheim

  Koningin Sonja opent visserijbeurs

  Koningin Sonja van Noorwegen heeft maandag in het Trondheim Spektrum in Trondheim de grote tweejaarlijkse visserijbeurs Nor-Fishing 2014 geopend. Het was haar eerste publieke optreden na het einde van de zomervakantie. Echtgenoot koning Harald bleef in Oslo, waar hij maandag 4 audiënties op de agenda had staan.


  Koningin Sonja was niet de eerste koninklijke ‘lintenknipper’ op de belangrijke beurs, die zo’n 15.000 tot 20.000 bezoekers uit meer dan 50 landen trekt. Eerder deden de koningen Haakon VII, Olav V en haar man Harald dat al. Ook kroonprins Haakon heeft de beurs al eens geopend.

  Belangrijk element van de beurs Nor-Fishing is het tonen van de nieuwste snufjes op het gebied van visserij. Er zijn vertegenwoordigers van onder meer scheepswerven, leveranciers van visuitrusting, motoren, maritieme elektronica, navigatie- en communicatie-apparatuur, visverwerkende machines en apparatuur, verpakking en transport, veiligheidsuitrusting, vissershavens en diensten.

  18 augustus 2014 - 15:08