×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Sonja mist man op haar verjaardag

  Koningin Sonja mist man op haar verjaardag

  Koningin Sonja van Noorwegen is woensdag 81 jaar geworden. Op de sociale media-kanalen van het Noorse koningshuis stromen de felicitaties binnen. Rond het middaguur hadden op Facebook al honderden mensen een berichtje achtergelaten voor de jarige koningin.


  Sonja moet haar verjaardag doorbrengen zonder gezelschap van haar man koning Harald. Hij zit in Duitsland voor de wereldkampioenschappen zeilen in de acht meterklasse.

  Harald vaart met zijn bemanning weer mee op de Sira. Maandag stonden de eerste races op het programma. Dinsdag gingen de wedstrijden op de Bodensee niet door vanwege het slechte weer. De kampioenschappen duren nog tot zaterdag.

  4 juli 2018 - 13:36