×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Sonja geniet bij Jazzfestival

  Koningin Sonja geniet bij Jazzfestival

  Koningin Sonja van Noorwegen heeft zaterdagavond genoten op het jazzfestival van Oslo. Ze opende het meerdaagse muziekevenement en hield een toespraak waarin ze vertelde hoe jazz een belangrijke rol speelde in haar leven.


  Zo biechtte de koningin op dat ze als klein meisje stiekem luisterde naar de repetities van het orkestje van haar broer. “In mijn pyjama ging ik op de trap zitten om de muziek te kunnen beluisteren”, zei ze.

  Na die eerste kennismaking, bleef jazz een belangrijke rol spelen in het leven van de vorstin. “En daar ben ik blij om”, liet ze de aanwezigen in het Operahuis van Oslo weten.

  Het jazzfestival in Oslo wordt sinds 1986 gehouden. Door de hele stad zijn er optredens van Noorse en internationale jazzartiesten.

  13 augustus 2017 - 11:14