×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Sonja bezoekt jubilerende kerken

  Koningin Sonja bezoekt jubilerende kerken

  De Noorse koningin Sonja was zondagochtend aanwezig bij de viering van de verjaardagen van drie kerken in het Zuid-Noorse Ulefoss. De oorspronkelijke Holla kerk en de Romnes kerk vierden beide hun 800-jarig bestaan, de nieuwe Holla kerk bestaat 150 jaar.


  De jubilea werden gemarkeerd door een feestdienst in de gemoderniseerde Holla kerk, vlakbij de ruïnes van zijn middeleeuwse voorganger. De bisschop van de regio leidde de dienst. Na de feestelijkheden in de kerk bracht de echtgenote van koning Harald een bezoek aan de Romnes kerk, een van de best bewaarde middeleeuwse kerken van Noorwegen.

  24 september 2017 - 15:19