×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Silvia in het ziekenhuis

  Koningin Silvia in het ziekenhuis

  Koningin Silvia is vrijdagavond laat ter observatie opgenomen in het Karolinska universiteitsziekenhuis in Solna. Dat heeft het Zweedse hof zaterdag via de website bekend gemaakt.


  Het gaat om een voorzorgsmaatregel en de net 73 jaar geworden koningin maakt het naar omstandigheden goed, aldus de mededeling van het paleis.

  Koningin Silvia heeft al enkele dagen last van een stevige verkoudheid en voelde zich vrijdag erg duizelig. Dat was aanleiding om haar in het ziekenhuis op te nemen.

  24 december 2016 - 12:56