×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Silvia breekt rechterschouder

  Tijdens skivakantie in Zwitserland

  Koningin Silvia breekt rechterschouder

  Koningin Silvia heeft woensdagmiddag tijdens haar skivakantie in Zwitserland haar rechterschouder gebroken. Dat heeft het Zweedse hof bekendgemaakt. De koningin kwam ten val tijdens een afdaling in slecht weer, aldus de krant Expressen. "Ze maakt het naar omstandigheden goed", aldus de mededeling van het paleis.


  Silvia, die in het ziekenhuis werd behandeld, zal de komende dagen rust moeten houden. Ze was met koning Carl Gustaf maandag pas begonnen aan een skivakantie.

  Silvia is al de tweede koningin die tijdens de skivakantie ongelukkig ten val kwam. De Belgische koningin Mathilde loopt sinds haar verblijf in het Zwitserse Verbier vorige maand met een gespalkte knie. Bij openbare optredens maakt ze gebruik van krukken en voor langere afstanden van een rolstoel.

  12 maart 2015 - 09:53