×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Silvia binnenkort weer aan het werk

  Koningin Silvia binnenkort weer aan het werk

  De Zweeds koningin Silvia gaat over een paar weken weer aan het werk. Silvia, die vrijdag op haar 73e verjaardag werd opgenomen in het ziekenhuis, maakt het al weer stukken beter. “Het gaat goed met haar, ze neemt haar rust”, liet een woordvoerder van het Zweedse hof weten aan Expressen.


  Silvia’s eerste officiële verplichting na de kerstvakantie is op 12 januari. Dan schuift ze aan bij het diner van haar man koning Carl Gustaf en parlementsvoorzitter Urban Ahlin. “Die plannen zijn niet gewijzigd”, stelt de hofwoordvoerder.

  De kerstfestiviteiten van de Zweedse koninklijke familie vielen deels in het water vanwege de opname van Silvia. De koningin werd vrijdagavond ter observatie opgenomen omdat ze duizelig was en last had van een verkoudheid. Ze bracht twee dagen door in het ziekenhuis, zondag mocht Silvia weer naar huis.

  28 december 2016 - 12:29