×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Margrethe weer de oude

  Koningin Margrethe weer de oude

  Koningin Margrethe is weer aan het werk. De Deense vorstin moest afgelopen weekeinde een militair evenement in het Verenigd Koninkrijk afzeggen omdat ze ziek was, maar ze is weer de oude.


  'De koningin is weer op de been. Het was niets ernstigs', liet een hofwoordvoerder weten aan een tijdschrift. Margrethe zou maandag weer aan het werk zijn gegaan. Dinsdagavond wordt ze weer in het openbaar verwacht, dan woont ze met zoon Joachim en schoondochters Mary en Marie een herdenkingsdienst bij in Fredensborg Slot.

  Zaterdag werd op het laatste moment besloten dat de 77-jarige vorstin niet naar het Britse Canterbury zou afreizen voor een militair evenement. Margrethe staat aan het hoofd van de Princess of Wales Royal Regiment en zou in die hoedanigheid eregast zijn. In plaats van de koningin woonde de Deense ambassadeur het evenement bij.

  26 september 2017 - 14:31