×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Margrethe verwelkomt president van IJsland

  Koningin Margrethe verwelkomt president van IJsland

  De IJslandse president Gudni Jóhannesson is dinsdag begonnen aan het staatsbezoek aan Denemarken. De IJslandse president werd bij het paleizencomplex Amalienborg in Kopenhagen opgewacht door de Deense koningin Margrethe en haar man prins Henrik.


  Jóhannesson en zijn Canadese vrouw Elize Reid blijven tot en met donderdag in Denemarken. Jóhannesson is sinds 1 augustus president van IJsland. Hij is de opvolger van Ólafur Ragnar Grímsson, die vanaf 1996 twintig jaar staatshoofd was en vier keer werd herkozen. De verwachting is dat de nieuwe president hierna snel een rondje maakt langs de andere Scandinavische 'buren' en Finland.

  Jóhannesson kwam niet met lege handen naar Denemarken. In de koninklijke bibliotheek van Denemarken werd dinsdag in het bijzijn van Margrethe de Deense vertaling van het standaardwerk met IJslandse sagen gepresenteerd. Dinsdagavond staat het staatsbanket op het programma.

  24 januari 2017 - 21:03