×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Video: Koningin Margrethe vaart naar Bornholm

  Video: Koningin Margrethe vaart naar Bornholm

  Koningin Margrethe van Denemarken was woensdag te gast op het eiland Bornholm. Ze maakte een rijtoer en bezocht een slachterij op het eiland tussen Denemarken en Zweden.


  Margrethe was met het Koninklijke jacht Dannebrog naar Bornholm gekomen. Nadat ze voet had gezet op het eiland, werd ze verwelkomd door de burgemeester en ontmoette ze enkele inwoners van Bornholm.

  De vorstin maakte een rijtoer over het eiland en ontmoette enkele hoogwaardigheidsbekleders in Rønne, het belangrijkste stadje van het eiland. In de middag bezocht Margrethe de slachterij in Bornholm, de grootste werkgever op het eiland.

  30 augustus 2017 - 23:30