×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Margrethe ontvangt Turkse president

  Tweedaags staatsbezoek aan Denemarken

  Koningin Margrethe ontvangt Turkse president

  De Turkse president Abdullah Gül is maandag aangekomen in Denemarken. De Deense koningin Margrethe II ontving de president en zijn vrouw op het vliegveld in Kopenhagen. Ook de Deense kroonprins Frederik en kroonprinses Mary waren aanwezig bij de welkomstceremonie.


  Gisteravond was er een staatsbanket op Paleis Amalienborg in Kopenhagen, waarbij de hele koninklijke familie aanwezig was. Het Turkse staatshoofd en zijn vrouw zijn twee dagen in Denemarken. Tijdens het staatsbezoek staat vooral de uitbreiding van de handelsbetrekkingen tussen Denemarken en Turkije centraal.

  Gül zal onder meer praten met bedrijven in de Deense industriewereld. Ook zal de Turkse president samen met de kroonprins op bezoek gaan bij House of Green, een interactief centrum waar vooruitstrevende Deense ideeën op het gebied van duurzame energie worden gepresenteerd.

  Het Deense tijdschrift BilledBladet maakte een filmpje van het staatsbanket, gisteravond:

  18 maart 2014 - 10:11