×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Margrethe ontvangt Turkse president

  Tweedaags staatsbezoek aan Denemarken

  Koningin Margrethe ontvangt Turkse president

  De Turkse president Abdullah Gül is maandag aangekomen in Denemarken. De Deense koningin Margrethe II ontving de president en zijn vrouw op het vliegveld in Kopenhagen. Ook de Deense kroonprins Frederik en kroonprinses Mary waren aanwezig bij de welkomstceremonie.


  Gisteravond was er een staatsbanket op Paleis Amalienborg in Kopenhagen, waarbij de hele koninklijke familie aanwezig was. Het Turkse staatshoofd en zijn vrouw zijn twee dagen in Denemarken. Tijdens het staatsbezoek staat vooral de uitbreiding van de handelsbetrekkingen tussen Denemarken en Turkije centraal.

  Gül zal onder meer praten met bedrijven in de Deense industriewereld. Ook zal de Turkse president samen met de kroonprins op bezoek gaan bij House of Green, een interactief centrum waar vooruitstrevende Deense ideeën op het gebied van duurzame energie worden gepresenteerd.

  Het Deense tijdschrift BilledBladet maakte een filmpje van het staatsbanket, gisteravond:

  18 maart 2014 - 10:11