×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Margrethe heeft geen vrij weekeinde

  Koningin Margrethe heeft geen vrij weekeinde

  Koningin Margrethe van Denemarken heeft anders dan haar Europese collega's het komend weekeinde geen vrij. De Deense vorstin (76) moet zaterdag en zondag volop aan de bak. De nieuwjaarstoespraak die ze op 31 december 'live' voordraagt, wordt op 1 januari namelijk meteen gevolgd door de eerste van een reeks nieuwjaarsontvangsten.


  Margrethe hoeft daar overigens alleen maar het plein over te steken van haar Kopenhaagse residentie naar Christian VII's Palæ, waar zowel de nieuwjaarstoespraak als de nieuwjaarsontvangst en het aansluitende galadiner plaatsvinden.

  De vorstin nam vrijdag weer haar intrek in haar woonpaleis Christian IX, dat de afgelopen twee jaar werd gerenoveerd. Margrethe en haar echtgenoot prins Henrik konden halverwege deze maand alweer terecht in Christian IX, maar genoten eerst van hun kerstvakantie.

  Gouden bruiloft

  Koningin Margrethe wordt zondag vergezeld door Henrik, die precies een jaar eerder met pensioen ging en die het voorbije jaar nog slechts sporadisch bij officiële gelegenheden aanwezig was. Margrethe en Henrik zijn komend jaar een halve eeuw gehuwd, maar vieren de gouden bruiloft alleen in de privésfeer.

  Bij ontvangst en diner zijn ook kroonprins Frederik, kroonprinses Mary, prins Joachim en prinses Marie aanwezig, zo maakte het hof bekend.

  31 december 2016 - 09:28