×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Harald leeft mee met Afghanistan

  Noorse koning betuigt medeleven aan president Karzai

  Koning Harald leeft mee met Afghanistan

  De Noorse koning Harald heeft via de website van het Noorse Koninklijk Huis zijn medeleven betuigd met de slachtoffers die zijn gevallen door de aardverschuiving in Afghanistan. Zijn brief is gericht aan de Afghaanse president Hamid Karzai.


  "Ik was diep bedroefd toen ik hoorde wat de aardverschuiving in de provincie Badakhshan heeft aangericht. Namens mijzelf en de Noorse bevolking wil ik mijn condoleances overbrengen", aldus de koning. "Ik vraag u deze ook over te brengen aan de slachtoffers, de nabestaanden en de rest van de Afghaanse bevolking."

  In het noordoosten van het land zijn vrijdagochtend honderden mensen omgekomen door de aardverschuivingen. Er worden nog veel mensen vermist en honderden mensen zijn dakloos geworden.

  5 mei 2014 - 12:52