×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Harald geniet weer van skiwedstrijden

  Koning Harald geniet weer van skiwedstrijden

  Koning Harald moedigt dit weekeinde weer een groot aantal Noorse skiërs aan. De koning neemt voor de Noorse skikampioenschappen in Lygna plaats op de tribune.


  Harald is zaterdag en zondag van de partij. Op het programma staan de skiathlon en de estafette. De Noorse skikampioenschappen kunnen al jaren rekenen op de interesse van koning Harald. Na afloop van de verschillende onderdelen staat voor de kersverse nationale kampioenen een ontmoeting met de koning op het programma.

  Harald volgt niet alleen de Noorse skikampioenschappen, hij woont ook geregeld andere skiwedstrijden bij.

  4 februari 2017 - 12:59