×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Carl Gustaf bezoekt Filipijnen

  Zweedse koning op reis voor padvindersorganisatie

  Koning Carl Gustaf bezoekt Filipijnen

  De Zweedse koning Carl XVI Gustaf is vrijdagochtend (lokale tijd) aangekomen op de Filipijnen. Hij werd verwelkomd door president Benigno Aquino III en een aantal andere vertegenwoordigers van de overheid.


  Carl Gustaf bracht allereerst een bezoek aan het presidentiële paleis in de Filipijnse hoofdstad Manilla. De Zweedse koning is op uitnodiging van de Filipijnse padvindersorganisatie van 24 tot en met 26 januari in het land.

  Carl Gustaf bezoekt onder meer projecten die de padvinders hebben opgezet nadat tyfoon Haiyan de Filipijnen vorig jaar november trof. Ook neemt de vorst een kijkje bij humanitaire projecten die de Zweedse overheid via de VN heeft bewerkstelligd.

  De Zweedse koning is sinds 1977 erevoorzitter van de World Scout Foundation en reist de hele wereld over voor de padvindersorganisatie. Het is de eerste keer dat een Zweedse vorst de Filipijnen bezoekt.

  24 januari 2014 - 13:05