×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kijk mee: dit is de nieuwe coupe van kroonprins Frederik

  Nu kappers weer open zijn laat Frederik zich meteen bijknippen

  Kijk mee: dit is de nieuwe coupe van kroonprins Frederik

  In Denemarken zijn onlangs enkele coronamaatregelen versoepeld. Kinderen gaan er weer langzaamaan naar school. En kapsalons mogen hun deuren weer openen voor klanten.


  Om het goede voorbeeld te geven – en vast ook omdat-ie best een knipbeurt kon gebruiken – sprong de Deense kroonprins Frederik vandaag meteen in de kappersstoel. Op Instagram staan 2 leuke foto’s: een voor- en een na-foto.

  Onder de kiekjes zegt-ie dat hij vast niet de enige is die vandaag naar de kapper is gesneld. En bedankt hij iedereen voor het klaarstomen voor heropening van hun onderneming, met wat aanpassingen om het veilig te houden.

  Lees ook:

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Beeld: ANP/EPA, Instagram @detdanskekongehus

  20 april 2020 - 16:03