×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Joachim en Marie tekenen koopakte

  Zoon Deense koningin verhuist naar Kopenhagen

  Joachim en Marie tekenen koopakte

  De Deense prins Joachim en zijn vrouw prinses Marie hebben maandag een huis gekocht, in Klampenborg ten noorden van Kopenhagen. Het Deense hof meldt dat de koopakte is gepasseerd en dat de woning op 1 oktober van eigenaar wisselt.


  Billed Bladet wist vorige maand al te melden dat de toekomstige woning van de prins gebouwd is in 1919 en prachtig gelegen is op een parkachtig terrein. De villa beschikt over een zwembad en is de afgelopen jaren flink opgeknapt.

  Prins Joachim woonde sinds 1995 in het slot Schackenborg in Møgeltønder in het zuiden van Jutland.

  1 september 2014 - 12:46