×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Jarige Victoria siert Zweedse Donald Duck

  Jarige Victoria siert Zweedse Donald Duck

  Prinses Victoria siert deze week de omslag van de Zweedse versie van de Donald Duck. De kroonprinses viert vrijdag haar veertigste verjaardag en dat vond Kalle Anka & C:o, zoals het blad heet, een goede gelegenheid om de prinses de prominente plek te geven.


  “Het is de eerste keer dat we een royal op onze omslag hebben”, zegt Anna Bergström van Kalle Anka. “We hopen dat de kroonprinses de omslag waardeert.” Volgens een zegsvrouw van het Zweedse hof zit dat wel goed.

  Victoria is niet de enige Zweedse beroemdheid die zichzelf terugziet op de cover van Kalle Anka. Zlatan Ibrahimovic, zanger Måns Zelmerlöw en de premiers Fredrik Reinfeldt en Stefan Löfven gingen haar voor.

  10 juli 2017 - 22:38