×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Jarige prinses in Denemarken: Isabella is 13!

  Moeder Mary schiet voor de gelegenheid prachtige nieuwe foto

  Jarige prinses in Denemarken: Isabella is 13!

  Een echte puber, 13 jaar. Op het Instagram-account van de Deense royals is een heerlijke serie 'toen en nu'-foto's geplaatst. Kijk je mee naar Isabella als baby, peuter, verkleed prinsesje en opgroeiende jongedame?


  Het zal je wellicht niet zijn ontgaan dat Isabella haar verjaardag deelt met een andere royal. Maar dat maakt het niet minder leuk om ook de Deense tiener even in het zonnetje te zetten! Waarschijnlijk viert Isabella haar feestje thuis en wordt dat bescheiden. Denemarken kent wel een versoepeling van enkele coronamaatregelen voor schoolkinderen, maar dat betreft vooral de jongste kinderen. Geniet hieronder mee van de leuke tijdreis door Isabella’s jonge leven.

  Gefeliciteerd, Isabella!

  Lees ook:

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

   

  Beeld: ANP/EPA, Instagram @detdanskekongehus

  21 april 2020 - 09:44