Norway E5txknwdek0

In beeld: de dochters van Märtha Louise

Maud Angelica. Leah Isadora. Emma Tallulah. Deze prachtige namen behoren toe aan de 3 dochters van de Noorse prinses Märtha Louise. We hebben een aantal leuke foto’s van en weetjes over de meiden voor je!

Haar dochters zijn respectievelijk 18, 16 en 12 jaar oud. Allen geboren uit Märtha Louises huwelijk met Ari Behn, een Noorse schrijver. Helaas overleed hij met Kerst in 2019. Wat uiteraard zijn sporen heeft nagelaten op het gezin. Ari en Märtha Louise waren destijds al wel gescheiden. Zij heeft opnieuw liefde gevonden in de persoon van Durek Verrett.

Maud Angelica, Leah Isadora en Emma Tallulah verdienen absoluut een plekje in de spotlight en vandaar dat we hen dan ook extra aandacht schenken in deze editie van ‘In beeld’.

Maud is de oudste van de meiden en 5de in de lijn van troonopvolging in Noorwegen. Maud werd vorig jaar geëerd met een award, ‘moedigste vrouw van het jaar’. Ze zet zich in voor zelfmoordpreventie.

Maud Anjelica Foto 1
Maud Anjelica Foto 2

Leah is met haar 16 jaar de middelste dochter. Grappig feitje is dat zij is vernoemd naar prinses Leia, het karakter uit de Star Wars-films. En ‘onze’ prinses Laurentien is één van haar peetouders.

Leah Isadora Foto 1
Leah Isadora Foto 2

En dochter Emma is – net als moeder Märtha – een fervent paardensporter. Ze won zelfs al meerdere prijzen met springwedstrijden. Emma mag Mette-Marit tot één van haar beroemde peetouders rekenen.

Emma Tallulah Foto 1
Emma Tallulah Foto 2

LEES OOK:

Sverre Magnus start in bovenbouw na de zomer

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @detnorskekongehus, @iam_marthalouise, ANP/EPA, Pinterest