Frederik In De Regen

Heerlijke ‘go Denemarken’-foto van Frederik en 3 jonge prinsen

Vanavond speelt Denemarken een EK-wedstrijd tegen Rusland. Aan de aanmoediging van de Deense royals kan het niet liggen, die hebben zelfs een foto op social media geplaatst om hun toewijding te tonen. Leuk, Frederik met zijn zoon én zijn twee neven.

Er zijn meer royals die graag ‘hun’ elftal of club mogen aanmoedigen. Of zelf een balletje trappen. En met zo’n evenement als het EK voetbal kan een post hier en daar op de social media-accounts van de Europese hoven ook niet uitblijven. De Scandinaviërs, Nederlanders, Britten en Belgen voorop. Vandaag delen we dit mooie familiekiekje van kroonprins Frederik van Denemarken met je.

Extra leuk is dat naast zijn eigen oudste zoon – Christian – ook neven Felix (18) en Nikolai (21) op het kiekje staan. Allen voetbalfans. Felix en Nikolai zijn de oudste zoons van prins Joachim. Joachim is de jongere broer van Frederik. Hij woont met zijn gezin, tweede vrouw Marie en kinderen Athena en Henrik, grotendeels in Frankrijk. Maar Nikolai en Felix hebben een eigen leven in Denemarken.

Wat een gezellig plaatje, hè?

LEES OOK:

Prinses Madeleine is eventjes terug in Zweden

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @detdanskekongehus