×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harald en Sonja nodigen 200 Noren uit voor gouden huwelijksdienst

  Harald en Sonja nodigen 200 Noren uit voor gouden huwelijksdienst

  Koning Harald en koningin Sonja vieren op 29 augustus hun gouden huwelijk. Voor het feest in de kathedraal van Oslo nodigt het koningspaar tweehonderd mensen uit. Iedereen mag zich hiervoor via e-mail aanmelden, zo meldt het Noorse koningshuis.


  Harald en Sonja lieten eerder weten hun gouden bruiloft in kleine kring te vieren, omdat ze de afgelopen twee jaar al genoeg gefeest hadden. In 2016 is uitgebreid stilgestaan bij het zilveren regeringsjubileum en vorig jaar zijn tal van festiviteiten georganiseerd ter gelegenheid van de tachtigste verjaardagen van koning en koningin.

  Voor het feest met 'gewone Noren' geldt 'wie het eerst komt, het eerst maalt'. Het feest in de kathedraal begint om 15.00 uur.

  21 augustus 2018 - 10:45