×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harald en Sonja bezoeken Sydney

  Noors koningspaar op staatsbezoek in Australië

  Harald en Sonja bezoeken Sydney

  Koning Harald en koningin Sonja van Noorwegen zijn op de tweede dag van hun staatsbezoek aan Australië van Canberra naar Sydney gevlogen. De koning heeft daar dinsdag in het maritiem museum een seminar geopend over Antarctica.


  Koning Harald bracht eerder deze maand een bezoek aan het Noorse onderzoeksstation op de zuidpool. Noorwegen en Australië zoeken op het gebied van klimaat- en poolonderzoek meer samenwerking. In Sydney woonde het koningspaar ook een receptie bij van de zeilclub Royal Sydney Yacht Squadron. De ontvangst werd aangeboden door de Noorse ambassadeur in Australië.

  Het staatsbezoek is het eerste van een Noorse koning aan Australië. Na Sydney gaan Harald en Sonja ook nog naar Perth.

  24 februari 2015 - 12:21