Victoria En Daniel Foto 1

Happy couple Victoria en Daniel samen op werkbezoek

Allebei gekleed in chic blauw en gewapend met een grote glimlach. Kroonprinses Victoria en haar man Daniel bezochten een Zweedse regio om er nogmaals te horen over de inspanningen die verricht werden en worden tijdens de coronacrisis.

IJverig, sociaal, betrokken en altijd goed voorbereid. Kroonprinses Victoria komt over alsof ze helemaal klaar is voor het koninginschap. Net zoals broertje Carl Philip met regelmaat vrouw Sofia meeneemt op werkbezoek, zien we Victoria en Daniel ook vaak samen. Dat gebeurde ditmaal met een bezoek aan de plaatsen Gävle en Storvik, in de regio Gävleborg.

Daar werden ze bijgepraat over lokale initiatieven die tijdens de pandemie ontstonden, om beter om te kunnen gaan met de verander(en)de omstandigheden. Ook werd de universiteit van Gävle bezocht. En ze wipten langs bij een bedrijf waar bijlen worden gemaakt. Een echt regiobezoek dus.

Beiden gekleed in blauw, beiden stralend en vol aandacht voor iedereen die met hen sprak. We hebben een paar mooie foto’s van het bezoek voor je.

Victoria En Daniel Foto 1
Victoria En Daniel Foto 2
Victoria En Daniel Foto 3
Victoria En Daniel Foto 4

LEES OOK:

Harry en Meghan waren in New York en aten déze junkfood

Meer lezen over royals? Neem snel een (digitaal) abonnement op Royalty.

Beeld: Instagram @kungahuset / Pelle T Nilsson / SPA