×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Handbalwedstrijd te lang voor Zweedse prinses Estelle

  Handbalwedstrijd te lang voor Zweedse prinses Estelle

  Prinses Estelle was zondagavond op stap met haar vader. Het vierjarige Zweedse prinsesje ging met prins Daniel naar het Europees kampioenschap handballen. Tijdens de wedstrijd van de Zweedse dames tegen het Spaanse team kon Estelle haar ogen niet openhouden, meldt Expressen.


  Al voor aanvang van de wedstrijd stond Estelle volgens Expressen aan de zijlijn te gapen. Het handballen kon haar even boeien, maar tijdens de tweede helft viel Estelle op de schoot van haar vader in slaap. Het einde van de wedstrijd kreeg het prinsesje wel mee. Op de tribune juichte ze toen bleek dat de Zweedse dames met 25-19 wonnen van het Spaanse team.

  Estelle en Daniel waren zonder kroonprinses Victoria en prins Oscar op pad. Volgens een woordvoerder van het hof kon niet het hele gezin naar de EK-wedstrijd komen vanwege een overvolle agenda. De Zweedse koninklijke familie is de komende tijd druk in de weer vanwege de Nobelprijzen, die op 10 december worden uitgereikt.

  5 december 2016 - 09:05