×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Haakon verslaat Frederik bij langlaufen

  Haakon verslaat Frederik bij langlaufen

  De kroonprinsen Haakon van Noorwegen en Frederik van Denemarken hebben zaterdag gebroederlijk deelgenomen aan de 79ste editie van de Noorse langlaufmarathon 'Birkebeinerren'. Die gaat over een afstand van maar liefst 54 kilometer van Tingstadjord in Rena naar het Birkebeiner skistadion in Lillehammer.


  De Deense en Noorse troonopvolgers hebben eerder aan het grote langlaufevenement deelgenomen. Evenals vorig jaar bleek Haakon ook dit keer de snellere skiër. Hij legde het parcours af in 3 uur, 58 minuten en 9 seconden. Dat was twaalf minuten sneller dan vorig jaar. Kroonprins Frederik finishte in 4 uur 22 minuten en 24 seconden, ook een verbetering ten opzichte van 2016.

  Frederik, die net terug was van een IOC-bijeenkomst in Zuid-Korea, kon jetlag als excuus aanvoeren, maar deed dat niet. Beide kroonprinsen hadden zich goed vermaakt, en dankten de organisatie voor het soepele verloop van de marathon.

  18 maart 2017 - 19:21