×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Haakon en Mette-Marit bereiden zich voor op streekbezoek

  Haakon en Mette-Marit bereiden zich voor op streekbezoek

  De Noorse kroonprins Haakon en zijn vrouw, kroonprinses Mette-Marit, willen weten wat inwoners van de provincie Vestfold het beste vinden van hun woonplaats. ''Op die manier leren wij meer over zowel de plaatsen die we zullen bezoeken als over de mensen die daar wonen”, aldus een boodschap van het paar op sociale media.


  De Noren kunnen op die boodschap reageren. Haakon en Mette-Marit vragen om bijvoorbeeld menselijke ervaringen, een geheim pad, een pareltje van de natuur, een speciale activiteit of een bijzondere plek.

  Het paar gaat van 4 tot en met 6 september met het koningsschip 'Norge' op streekbezoek naar Vestfold, de op een na kleinste provincie van Noorwegen. Het paar, dat elk jaar een paar van deze tochten maakt, bezoekt de gemeenten Svelvik, Holmestrand, Horten, Færder en Larvik.

  "We kijken er naar uit!”, aldus Haakon en Mette-Marit.

  22 augustus 2018 - 09:29