×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Groot feest voor jarige Victoria

  Dochter Estelle geniet van de drukte

  Groot feest voor jarige Victoria

  Ongeveer 2000 mensen kwamen vanmorgen naar het koninklijke zomerverblijf Solliden om de Zweedse kroonprinses Victoria met haar 37e verjaardag te feliciteren. Het feest is op het kleine eiland Öland het hoogtepunt van het jaar.


  Victoria nam veel tijd om met haar gasten te praten en om bloemen en geschenken te ontvangen. Sommigen in het publiek stonden al sinds maandagmorgen in de stevige regen te wachten op de komst van de kroonprinses. Ook Victoria’s dochter, de kleine prinses Estelle had een paar cadeautjes voor haar moeder. Estelle leek erg van de drukte te genieten en huppelde met een rode bloemenkrans in het haar rond in het gras.

  Voor de aanwezige fotografen poseerde Victoria 's middags met haar echtgenoot prins Daniel, haar moeder koningin Silvia en de kleine Estelle voor de ingang van het koninklijke zomerverblijf. Maandagavond is er in het plaatselijke stadion nog een showprogramma waar ook Sofia Hellqvist, de verloofde van prins Carl Philip, haar opwachting zal maken. Het duo kondigde onlangs hun verloving aan. De Zweedse ski-estafetteploeg die in Sotsji deelnam aan de Olympische Spelen, krijgt daar de beurs die naar Victoria is vernoemd.

  Ook online stromen de felicitaties voor de jarige Victoria binnen. Alleen al op de officiële Facebookpagina van het Zweedse koningshuis hadden tegen het einde van de middag meer dan 8500 mensen de Zweedse kroonprinses gefeliciteerd met haar 37e verjaardag.

  14 juli 2014 - 16:45