×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Gouden speld voor kroonprins Frederik

  Gouden speld voor kroonprins Frederik

  De Deense Tennisfederatie heeft kroonprins Frederik zondag in Allerød onderscheiden met de gouden speld. Dit vanwege zijn verdiensten voor de Deense tennissport. "Het is een eer u deze onderscheiding te geven", aldus voorzitter Henrik Klitvad van de tennisbond.


  Kroonprins Frederik was bij de Allerød Tennis Club om de finales bij te wonen van het Deense kampioenschap rolstoeltennis. Hij reikte ook de medailles uit aan de winnaars bij mannen en vrouwen. Daarna was er gelegenheid de kroonprins zelf te huldigen voor zijn steun aan de Deense tennissport.
   

  17 augustus 2015 - 12:03